7+1/ČECHIE DUBEČ - Hostivař 10:0 (5:0)
Mít klobouk, smeknu. Výtečně, pánové
Hned po úvodní jarní porážce na horké půdě velmi dobré Přední Kopaniny nás čekal tým ze spodních pater tabulky. Podzimní výhra v Hostivaři 12:0 mohla svádět k tomu, že nás opět čeká snadná práce. Soupeř však přijel v trochu jiné sestavě a už při rozcvičce bylo vidět, že do míče kopnout umí. Kluci nastoupili ve svých oblíbených zlatobílých dresech a hosty v černém v následujících padesáti minutách hry naprosto zastínili.
Od úvodního hvizdu bylo jasné, kdo je na trávníku pánem. Musím se přiznat, že takhle dobře jsem kluky snad ještě neviděl hrát. Hlavně v první půli předváděli přesně to, co bych od nich rád viděl v každém zápase - přihrávky z jedné, max. po dvou dotycích, po přihrávce nabídnutí se do volného prostoru, hlava nahoře, nebáli se pracovat s míčem, dobrá střelba. Zkrátka a dobře jsem nestačil tleskat a kdyby všechny akce končili gólem, bylo už o půli skóre dvojciferné a možná i s dvojkou na začátku.
Popisovat všechny góly by zabralo hodně času, všechny se líbily. Za zmínku stojí určitě hned první, kdy si David po přihrávce před branku posadil brankáře a blafákem levou nohou zakončil. Nebo čtvrtý, kdy Ondra K s Jirkou přihrávkami z jedné došli až do sítě. A ještě Adamova rána na 5:0, kterou trefil z voleje přesně k tyčce po rohu od Jirky. Připomenu však i jednu akci, která změnou skóre neskončila - Sebík se dostal k první střele: břevno, odražený míč znovu k Sebíkovi a znovu jeho levačka trefila břevno a do třetice se střela odrazila od tyče a až pak měl hostující gólman chvilku klidu si vydechnout.
Dubečské góly kluci nakonec rozprostřeli rovnoměrně, v obou poločasech jich dali pět, a tak si Hostivař odvezla nepopulární desítku. Celkově paráda :-))) a megapochvala pro všechny. Velkou poctou je, že se fotbal líbil i přítomným divákům, které jsme svým výkonem pozvali na další matche. Teď však hrajeme dvakrát venku, nejdříve na umělce posledního Junioru a pak se pokusíme vrátit Střešovicím podzimní domácí těsnou porážku 1:2 :-)
Sestava: Filip M - Ríša, Matyáš, Jirka - Adam, David - Ondra K, Filip A
Střídačka: Viktor, Sebík
Známky: tentokrát netradičně hodnotím všechny stejně: 1. poločas za 1+,
2. poločas za 1
Branky: Bez minut, tentokrát jsem poznámky opravdu ztratil :-(
Ondra K 5, Adam 3, David, Matyáš
Penalty: Taky jsem je vyhráli, ale kolik?
Head Coach ŠM