4+1/ČECHIE DUBEČ - SK Střešovice 9:1 (4:0, 4:0, 1:1)
Výhrou jsme si pojistili celkové třetí místo
Do zápasu se Střešovicemi jsme šli s vědomím, že výhra nám zajistí v této nové soutěži pomyslné bronzové medaile. Na výsledek posledního duelu na Vyšehradě bychom se tak nemuseli ohlížet.
Kluci situaci zmákli a za první dvě třetiny zaslouží pochvalu. Hosty téměř k ničemu nepouštěli a i když nepadalo tolik gólů, kolik jsme měli dohromady šancí, byly k vidění i přihrávky nebo pokusy o ně. Pořád se však někteří nemohou srovnat s tím, že hřiště je menší ve smyslu, že si myslí, že s jeho zmenšením mohou dát do přihrávky či střely menší (nebo dokonce žádnou) sílu. Někteří to prostě ani po téměř roce nepochopili, ach jo :-/ A kolik střel skončilo po naprosto nedůrazné a neumístěné střele uprostřed branky v náručí gólmana? Raději jsem je u osmé přestal počítat ... Přesto jsme po 30 minutách vedli 8:0 a bylo rozhodnuto.
To si zřejmě řekli i kluci a poslední část hry naprosto odflákli. Nevadí mi, že skončila 1:1, ale nerozumím tomu přístupu. Já bych si osobně chtěl "zahrát" až do konce a ukázat početnému publiku, že nám to jde. Ale bylo to jinak a bohužel se nenašel ani jeden tahoun, který by se aspoň pokusil stav věci zvrátit. Hosté si gól za svou bojovnost sice zasloužili, ale padnout nemusel. Zase byl po chybě jednoho z našich obránců. S konečnou výhrou, která nám zajistila nečekanou celkovou 3. příčku, jsem spokojen, nad přístupem k závěrečným minutám zvedám varovně prst. Takhle by to příště nešlo ...
P.S. Tomášovi blahopřeji k jeho premiérovému dubečskému gólu :-)
Sestava: Tadeáš - Matyáš, Ondra N, Čára, Ríša - Filip C, Adam, Oliver, Samuel
- Martin, Tomáš
Branky: 1., 14. a 23. Matyáš, 8. a 26. Samuel, 21. a 25. Ríša,
15. Tomáš, 32. Filip C
Penalty: Vyhráli jsme těsně 4:3, dali Samuel, Tomáš, Adam a Ondra N.
Head Coach ŠM